Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΤΕ Η ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πολλές φορές μαντεύουμε για διάφορα πράγματα. Στοίχημα,γκόμενες,αγώνες κτλ.
Είτε πέφτεις μέσα στις μαντεψιές είτε όχι μετά από κάποιον καιρό που περιμένεις να βγει αυτό που μάντεψες,είτε βγει είτε όχι αποκτάς εμπειρία.

Η εμπειρία βέβαια προέρχεται μετά από πολλά σπασίματα μούρης,απογοητεύσεις,πουστιές κτλ.
Ο άνθρωπος διατηρεί το μεγαλύτερο ζωικό χαρακτηριστικό.Το πάθημα που θα γίνει μάθημα.
Και όταν την παθαίνεις πολλές φορές είναι λογικό να αποκτάς εμεπιρία πάνω στο θέμα που την έπαθες.

Κάτι σαν τα trolls του διαδικτύου.Κάτι τυπάκους που κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας και βρίζουν τα πάντα και του πάντες και βγάζουν όλο το κόμπλεξ πάνω σε άλλους και αυτό επειδή έχουν εμπειρία στο να το κάνουν, ή δεν έχουν εμπειρία στο να αγνοούν.Αναλόγως υπάρχουν και τα trolls της πραγματικότητας.Οι κομπλεξικοί/ές που θα σχολιάσουν τα πάντα και θα αδειάσουν την χοληδόχο κύστη τους για όλα τα προβλήματα που τους δημιουργούν οι δικοί τους.

Ακριβώς από την αντίθετη πλευρά είναι οι "σοφοί" , "αυτοί που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι" κτλ. Ναι μεν είναι στην σωστή κατά τη γνώμη μου μερίδα που δεν βγάζουν κόμπλεξ και συμβουλεύουν..αλλά είναι φαντασμένοι στην πλειοψηφία τους.Πώς είναι δυνατόν ρε φίλε να σαι 20 και να λες πως ξέρεις τα πάντα στον πλανήτη και έχεις άποψη για όλα; Στα 20 μας καλό ειναι να ενδιαφερόμαστε και να διαβάζουμε για πολλά θέματα αλλά σίγουρα και η ζωή μόνη της θα μας δώσει μαθήματα θετικά και αρνητικά. Nick Cooze

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου