Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ως φοιτητής το καλοκαίρι για μένα είναι μεγάλη υπόθεση.
Βόλτες με παλιούς φίλους,εκδρομές με τις καινούριες παρέες μου,δουλειά,ξενύχτια και ξύπνημα στις 3 το μεσημέρι..
Γενικά δεν μου 'ρχεται να κάτσω σπίτι.
Μέχρις ότου να έρθει ο Αύγουστος και να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να διαβάσεις και να περάσεις επιτέλους ανάμεσα στ'άλλα εκείνο το γαμημένο μάθημα που χρωστάς από το 1ο εξάμηνο και ο τενεκές ο καθηγητής σου έχει εξαλείψει κάθε βαθμό μικρότερο του 5.
Πονεμένη ιστορία.
Όπως πονεμένη ιστορία αποτελεί το γεγονός ότι θα πρέπει να αρχίσεις να ξυπνάς 7 και 8 το πρωί να δίνεις μαθήματα..-Τι στον πούτσο σκεφτόταν ο ηλίθιος όταν έφτιαχνε το πρόγραμμα;-
Το να είσαι χαλαρός μέχρι εκείνη την ώρα φαίνεται να 'ναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.(Αν φυσικά αντέχεις σχόλια από γονείς σε σημείο να απορείς αν όντως είσαι βλάκας που δεν διαβάζεις).
Τα ταξιδάκια είναι το μυστικό.Μικρές εκδρομές με παρέες το πολύ 10 ατόμων σε μέρη που κανείς σας δεν ξαναπήγε στο παρελθόν.Έτσι μόνο ξεχνιέσαι.
Και αν δεν παίζουν λεφτά;
Φοιτητής είσαι στρώσου δούλεψε και βγάλτα.Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία:
-Μπαμπά δώσε λεφτά για καινούρια Πόρσε-όπου και παίρνεις ένα κωλοδάχτυλο,μια μούντζα και αν σε δω και καμιά μπούφλα ευχαρίστως.
Το κάμπινγκ είναι τρομερή εμπειρία και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.Ειδικά φέτος που η κρίση βαράει κόκκινο,το κάμπινγκ φαντάζει όαση στην έρημο της αφραγκίας.Αρκετά οικονομική λύση και με πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με άτομα που δεν θα βρεις κοντά σου.
Αυτό είναι το τελευταίο μου Post για αυτή τη σαιζόν και ήθελα να ναι κάτι ανάλαφρο.
Εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι,καλές διακοπές αν ακολουθήσετε την πρότασή μου και αν έχετε λεφτά και μπορείτε να πεταχτείτε Μύκονο σε 5άστερα ξενοδοχεία τότε πείτε μου που μένετε να σας χαράξω την Πόρσε ποζεράδες! :Ρ
Τα λέμε Σεπτέμβρη!
Nick Cooze

4 σχόλια: