Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ;

Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για μένα μετράει η εμφάνιση,ή αντίστοιχα για μένα μετράει ο χαρακτήρας.
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι για τους άντρες υπερισχύει αρχικά η εμφάνιση της κοπέλας και ύστερα αρχίζει και μετράει ο χαρακτήρας.
Είναι λάθος να σε βάζουν να διαλέξεις ένα από τα δύο.Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις σε μια κοπέλα δεν είναι το αν είναι καλή ή το αν δεν λέει ψέμματα,γιατί απλά δεν την ξέρεις για να ξέρεις αν τα έχει και να αρχίσεις να τα εκτιμάς.Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ.
Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η εμφάνιση όσο και αν κάποιοι δεν το παραδέχονται,γιατί ειλικρινά,αυτοί που δεν το παραδέχονται προσπαθούν να δουν τον εαυτό τους σαν κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσουν απλά από τη μάζα.Παρ'όλα αυτα σίγουρα κοιτάνε πρώτα την εμφάνιση.
Όσο για τις γυναίκες.Η αλήθεια είναι ότι έχω εκπλαγεί από το πόσες ωραίες κοπέλες έχω δει με μέτριους τύπους.Σίγουρα λοιπόν μπορώ να πω ότι δεν κοιτάνε όλες την εμφάνιση..Αυτό είναι καλό,γιατί αποδυκνείουν το ότι ίσως έχει περισσέψει λίγη ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις.
Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θαυμάζουν την εμφάνιση του άλλου και μόνο,όπως επίσης υπάρχουν και άτομα που εκτιμούν μόνο τον χαρακτήρα.Αλλά υπάρχουν και άτομα που εκτιμούν πρώτα το ένα και στη συνέχεια και το άλλο.Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. Nick Cooze

3 σχόλια:

  1. Η εμφάνιση είναι αυτό που θα σου τραβίξει την προσοχή, το θέμα είναι αν αφού γνωρίσεις το άτομο θα το κρίνεις μόνο από την εμφάνιση ή τον χαρακτήρα. Επίσης το οτι υπάρχουν ωραίες κοπέλες με μέτριους τύπους ή ωραίοι τύποι με μέτριες κοπέλες έχει να κάνει με το πώς νιώθει για τον εαυτό του το κάθε άτομο ή ακόμη πιό απλά έχει να κάνει με το γούστο του! (κάθε άνθρωπος έχει μοναδικό γούστο και βλέπει τους γύρω του τελείως διαφορετικα) Αλλά κάτι ιδιαίτερα διαδεδομένο (για τις γυναίκες τουλάχιστον) είναι ότι ακόμη και μέτριος να είναι αυτός που τις ενδιαφέρει αν έχει θετικά στοιχεία και καλό χαρακτήρα αλλάζει εντελώς ο τρόπος που τον βλέπουν και μπορεί να πιστεύουν οτι είναι και πανέμορφος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως.Έχεις δίκιο.Αλλά ποιος δεν παραδέχεται ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι η εμφάνιση;Όσο καλοπροαίρετος/η και να είσαι και όσο και να τιμάς τις ανθρώπινες αξίες και ιδανικά όπως ένας καλός χαρακτήρας,πάντα η εμφάνιση παίζει καθοριστικότατο κατά τη γνώμη μου ρόλο στο να προχωρήσεις ή όχι με μια απόφαση που αφορά ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον ενδιαφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω και εγω οτι ολοι κοιτανε την εμφανιση αλλα και οι μετριεσ κοπελεσ δεν ειναι κριμα να τα φτιαχνοθν με μπαζα γιατι απλςσ οι ωραιοι αδιαφορουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή