Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ;

Γεια και πάλι σε όλους.Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα ανάρτηση και πολλά πράγματα στη ζωή μου άλλαξαν εντελώς.Το κυριότερο απ'όλα είναι ότι κατέληξα στο συμπέρασμα οτι οι γυναίκες είναι το πιο μπερδεμένο πλάσμα στον κόσμο.
Δεν ξέρουν τι θέλουν,αν το θέλουν και πως το θέλουν.Πάντα κάτι τους φταίει και ρίχνουν όλο το φταίξιμο πάνω μας.
Γιατί όμως όλο αυτό; Είναι αποτέλεσμα κακών εμπειριών τους ή είναι πραγματικά αποτέλεσμα άγνοιάς τους;Γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν;
Λέμε εμείς οι άντρες για παράδειγμα: Γουστάρω την τάδε γιατί ειναι μου.άρα,έχει κωλά.. και μαζί με όλα αυτά έχει και καλό χαρακτήρα..Σταράτα πράγματα..
Από την άλλη οι κοπέλες πάντα ψάχνουν τον πρίγκηπα των ονείρων τους και ακόμα και αν αυτός δεν έρθει και βρεθεί κάποιος μίζερος εκεί,θα αρχίσει έπειτα από καιρό να τα ακούει και να βγαίνει ως δια μαγείας σκάρτος..Από την άλλη,αυτές που δεν ψάχνουν τον πρίγκηπα,απλά ψάχνουν για ξεπέτες...Αυτές είναι οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν..Και όταν προσπαθείς να τις κρατήσεις συνήθως τρως τα μούτρα σου..Όπως και να χει πάντα θα πρέπει να κρατάμε μια πισινή μαζί τους.
Το να δεθείς με ένα άτομο στην αρχή φαντάζει σαν κάτι μαγικό,τρομερό,τεράστιο,τέλειο κτλ. όταν δεθείς όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην φας τα λεγόμενα "σκατά".
Είτε ο ένας,είτε ο άλλος πάντα απογοητεύει το ταίρι του..Περιμένω τις απόψεις σας. Νick Cooze

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου