Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σήμερα θα ήθελα να ανοίξω το θέμα των παράλληλων σχέσεων.
Δεν μπορώ να καταλάβω (προσωπικά μού είναι αδιανόητο) γιατί υπάρχουν άτομα τα οποία μπαίνουν στον κόπο να μπουν σε μία σχέση και στην συνέχεια απατούν τον/την σύντροφό τους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εξηγούνται από την αρχή να είναι και οι άλλοι υποψιασμένοι.
Θεωρώ το να πληγώνεις την σχέση σου ότι είναι ότι πιο ηλίθιο μπορεί κανείς να κάνει.Υποτίθεται ότι μπαίνεις σε μια σχέση για να περάσεις καλά,για να εμπιστευθείς τον/την άλλο/η,το να προσπαθήσετε να καλύψετε ο ένας τα κενά του άλλου.
Αν είναι να τον απατήσεις εξηγήσου πως δεν θέλεις σχέση,είναι πιο σωστό έτσι.Γιατί θα είσαι ντόμπρος,αληθινός(πράγματα που σπανίζουν την εποχή που ζούμε).
Από την άλλη θαύμασα πολύ την κοπέλα που έχω στο πλευρό μου τώρα.Είναι ευθύς,ξέρει τι θέλει,τι ζητάει,δίνει όσα της δίνω.Και σκεφτόμουν γιατί έπρεπε να φάω τόσα σκατά πρωτού γνωρίσω μια τόσο γαμάτη κοπέλα;
Αλλά αν δεν έτρωγα τα σκατά δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι.
Υπάρχουν πολλές φορές στην ζωή μας που λέμε την φράση : "Γιατί σε μένα;"
Γιατί αν δεν ήταν σε σένα θα ήταν σε κάποιον άλλο,γιατί έγινες πιο δυνατός/ή έτσι,έμαθες να αντέχεις και να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση,έμαθες να κρίνεις τους γύρω σου πιο σωστά,πιο ώριμα. Γι'αυτό.
Οι παράλληλες σχέσεις είναι όπως η ελληνική οικονομία:Σε δεσμεύουν,σου δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση,αλλά κάποια στιγμή ξέρεις ότι θα τον φας από τον κώλο και θα γίνεις ράκος (που ειλικρινά σου αξίζει αν το κάνεις αυτό).
Μείνετε αληθινοί,μείνετε οι εαυτοί σας,μην πάτε να γίνετε κάποιο άτομο που δεν είστε.
Η ειλικρίνεια και η τιμιότητα είναι αρετές που εκλείπουν.Γι'αυτό και αν θέλετε να σας εκτιμούν δώστε στις αρετές αυτές μια ευκαιρία και δεν θα χάσετε.Nick Cooze

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΚΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

Μετά το προηγούμενο ποστ μου είπα να συνεχίσω στο μοτίβο του μπλογκ θέλωντας να κάνω μια αναφορά σε κάποια ψέμματα που λένε οι άνδρες και οι γυναικες και να γίνει μια σύγκριση.
Πρώτ'απ'όλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατά του ψέμματος σε κάθε βαθμίδα του.
Ναι κάποια ψέμματα μπορούν να σε βγάλουν από πολύ δύσκολες καταστάσεις,αλλά καλύτερα είναι να είσαι προνοητικός ώστε να μην χρειαστεί να μπεις στην διαδικασία να πεις ψέμματα.
Κάποιες φορές ίσως να μπορείς μόνο έτσι να αποφύγεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις όπως π.χ. να μην πληγώσεις κάποιον,να δικαιολογηθείς που ξέχασες ένα βιβλίο (γιατί ένα μυαλό είναι και αυτό το ρημάδι ξεχνάει),να απολογηθείς κτλ. αλλά και πάλι στις περιπτώσεις εκείνες θα πρέπει να διατηρούμε τα ψέμματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Ξεκινώντας λοιπόν:

1)Αριθμός των πρώην
Συνήθως είναι ένα θέμα που κακώς συζητιέται αλλά εξακολουθεί να συζητιέται από πολλά ζευγάρια.Όσον αφορά και τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες,όσο "γαμιάδες" ή όσο "μοντέλα-πορνοστάρ-σκυλοτραγουδιάρες" και να στε μειώστε τον πήχη.Αράξτε στα κυβικά σας.Μείωστε ίσως τον αριθμό των ατόμων που έχετε "πάει" (!ειδικά! αν είναι διψήφιος) ώστε να γίνετε πιο προσιτοί στους μελλοντικούς συντρόφους σας.

2)Απάτη
Ακόμα και αν έχετε απατήσει στο παρελθόν το ιδανικότερο και για τους 2 σας θα ναι να μην το πείτε στην σύντροφό σας εξ'αρχής.Γιατί στην αρχή χτίζεται η εμπιστοσύνη και αν αυτό χαλάσει; Γάμησέ τα γίνεται η κατάσταση μετά (εκτός αν είσαι μαζόχα και γουστάρεις την μουρμούρα οπότε σε εκείνη την περίπτωση κέρδισες μια μούντζα από μένα,όλη για την πάρτη σου ;) ).

3)Ερωτήσεις τύπου: "Σ'αρέσει αυτός/η ; " ή "Ποιόν/ά έχεις όνειρο να πηδήξεις στην ζωή σου;"
Εδώ;Δύσκολη κατάσταση.
Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση: Μην απαντάς ειλικρινά ολοκληρωτικά και σε κάθε περίπτωση φρόντισε στην απάντηση σου να μπλέκεται και το ταίρι σου να μην αισθανθεί μειονεκτικά και αρχίσει τις ανασφάλειες.
Όσον αφορά την δεύτερη ερώτηση:Για τους άνδρες επιλέξτε μια κοπέλα σαν την Άλμπα ή την Άννιστον για παράδειγμα που είναι πιο συμμαζεμένες από άλλες του τύπου Μέγκαν Φοξ ή Τζολί.(και εγώ ρε φίλε την Μέγκαν ονειρεύομαι για σεξ γιατί κόβω το πουλί μου ότι είναι θεά στο κρεβάτι αλλά προκειμένου να φάω μουρμούρα κρατάω αυτή τη σκέψη για τον εαυτό μου).
Για τις γυναίκες: Ξεκολλήστε με γκόμενους τύπου Πιτ.Έχουν καταντήσει 40-45 συμβιβαστείτε με την ηλικία σας.Παρ'όλα αυτά ο Κλούνει για παράδειγμα είναι ένας από αυτούς που εμείς δεν τον θεωρούμε θεό σαν εσάς,αλλά είναι ένα πολύ αποδεκτό παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε αν δεν γουστάρετε να σας πρήζουμε τα @@ μέχρι να πάρουμε την απάντηση που περιμένουμε για τον Πιτ.(όπου και τρώτε απαξίωση και ακούτε σχόλια του τύπου είσαι κλασσική,έχετε καταντήσει όλες προβλέψιμες,κοίτα γύρω σου και στοιχηματίζω ότι θα βρεις ένα κάρο καλύτερους στον δρόμο) (όλα αυτά τα σχόλια είναι από ζήλια καθαρά)
Αύτα ήθελα να πω πάνω κάτω.Ελπίζω να κρατήσετε τα ψέμματα στο ελάχιστο παίδες γιατί η εμπιστοσύνη στα ζευγάρια είναι κάτι που αρχίζει να εκλίπει σιγά-σιγά.Αν πάλι το ψέμμα ξεχειλίζει από μέσα σου και το παίζεις "γαμιάς" ή "μα ποιά είμαι τελοσπάντων",3 πράγματα σου λέω.
1)Βγες από την σελίδα μου ΤΩΡΑ
2)Πήγαινε κρέμασε μια κοτρώνα στον λαιμό σου(στην φέρνω και γω αν θες,έτσι,επειδή μ'αρέσει να βοηθάω τους ελλατωματικούς και ρηχούς ανθρώπους να εξαφανίζονται από μπροστά μου) και
3)Βουτα από κανένα γκρεμό να πας να πνιγείς!!

Nick Cooze