Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ SEX

Γεια σε όλους.Αυτή τη φορά είπα να ασχοληθώ με ένα πιο "light" θέμα για τα δεδομένα αυτού του blog.Τραγούδια για την ώρα του sex.Για κάποια άτομα η μουσική την ώρα του sex βοηθάει πολύ στην επίδοση και στην αποτύπωση των συναισθημάτων προς τον/την σύντροφό σας.Παρακάτω παραθέτω μια λίστα με 20 χαλαρά ερωτικά rock τραγούδια που κατά τη γνώμη μου βοηθάνε:

20)Ammonia - Little Death
19)Massive Attack - Angel
18)Groove Theory - Tell Me
17)Massive Attack - Protection
16)HIM - Wicked Game
15)Drill - What You Are
14)Mazzy Star - Fade Into You
13)Radiohead - High and Dry
12)Depeche Mode - In Your Room
11)No Doubt - Hella Good
10)Nine Inch Nails - Closer
9)Portishead - Only You
8)Portishead - Roads
7)zz top i need you tonight
6)ZZ Top - A Fool for Your Stockings
5)Lynyrd Skynyrd-Free bird
4)Sting - Desert Rose
3)Eric Clapton - Wonderful Tonight
2)ZZ Top - She Loves My Automobile
1)Aerosmith - Crazy

Αυτά περί μουσικής.Εγώ προσωπικά δεν δίνω πολύ βάση στην μουσική γι'αυτό και η λίστα ίσως δεν σας φανεί και η καλύτερη και θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου αφήσετε σε σχόλιο τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια.(αν δεν έχετε g-mail πατήστε στο σχόλιο ανώνυμος/η και αφήστε μου τις προτάσεις σας..Nick Cooze

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΧΡΟΝΟΣ

Γεια και πάλι..Αυτή τη φορά θα θελα να ανοίξω το θέμα του χρόνου είτε βρισκόμαστε σε μια σχέση είτε όχι.
Ο χρόνος είναι το πιο ηλίθιο πράγμα.Πραγματικά.
Μπορεί μεν να φτιάξει πολλά πράγματα.π.χ. να κάνει ένα άτομο να συγχωρήσει ένα άλλο,να ξεχαστούν κακές εμπειρίες κτλ.Από την άλλη όσον έχει να κάνει με τις σχέσεις τα σκατώνει πολλές φορές,ή τουλάχιστον πολλές περισσότερες από όσες τα διορθώνει.Επιχειρήματα;Coming up:
1)Όταν μια κοπέλα σου ζητάει χρόνο ενώ είστε σε σχέση σημαίνει ότι την πρήζεις και αν αφήσεις τον χρόνο να δείξει ενώ είστε σε διάσταση,αν δεν επέμβεις ο χρόνος σου δίνει 30% να τα ξαναβρείτε και 70% να τελειώσετε οριστικά γιατί όσο είστε χώρια μετά απ'όλο αυτό το πρήξιμο,σιγά μην σκεφτεί να γυρίσει ξανά πίσω.Χαζή είναι;
2)Όταν μια κοπέλα σου ζητάει χρόνο να σκεφτεί το αν θέλει να είστε σε σχέση,ο χρόνος σου δίνει 99% πιθανότητα χυλόπιτας.Γιατί;Απλό.Αν την παρακαλέσεις γίνεσαι φωρτικός,αν της το αναφέρεις προδίδεσαι ότι έχεις φάει κόλλημα και σε θεωρεί ήδη δεδομένο και αν δεν της το αναφέρεις νομίζει πως δεν νοιάζεσαι και πληγώνεται.
Ο χρόνος είναι πουστιά.Μεγάλη πουστιά.
Ποτέ μην αφήσετε τον χρόνο να πάρει τις αποφάσεις για εσάς.Πρέπει να δρούμε όταν βλέπουμε πως οι καταστάσεις φτάνουν σε οριακά σημεία.
Άλλωστε λένε ποτέ μην κάνεις μετά αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα.
Nick Cooze

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ;

Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για μένα μετράει η εμφάνιση,ή αντίστοιχα για μένα μετράει ο χαρακτήρας.
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι για τους άντρες υπερισχύει αρχικά η εμφάνιση της κοπέλας και ύστερα αρχίζει και μετράει ο χαρακτήρας.
Είναι λάθος να σε βάζουν να διαλέξεις ένα από τα δύο.Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις σε μια κοπέλα δεν είναι το αν είναι καλή ή το αν δεν λέει ψέμματα,γιατί απλά δεν την ξέρεις για να ξέρεις αν τα έχει και να αρχίσεις να τα εκτιμάς.Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ.
Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η εμφάνιση όσο και αν κάποιοι δεν το παραδέχονται,γιατί ειλικρινά,αυτοί που δεν το παραδέχονται προσπαθούν να δουν τον εαυτό τους σαν κάτι διαφορετικό και να ξεχωρίσουν απλά από τη μάζα.Παρ'όλα αυτα σίγουρα κοιτάνε πρώτα την εμφάνιση.
Όσο για τις γυναίκες.Η αλήθεια είναι ότι έχω εκπλαγεί από το πόσες ωραίες κοπέλες έχω δει με μέτριους τύπους.Σίγουρα λοιπόν μπορώ να πω ότι δεν κοιτάνε όλες την εμφάνιση..Αυτό είναι καλό,γιατί αποδυκνείουν το ότι ίσως έχει περισσέψει λίγη ποιότητα στις ανθρώπινες σχέσεις.
Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θαυμάζουν την εμφάνιση του άλλου και μόνο,όπως επίσης υπάρχουν και άτομα που εκτιμούν μόνο τον χαρακτήρα.Αλλά υπάρχουν και άτομα που εκτιμούν πρώτα το ένα και στη συνέχεια και το άλλο.Θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. Nick Cooze

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ;

Γεια και πάλι σε όλους.Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα ανάρτηση και πολλά πράγματα στη ζωή μου άλλαξαν εντελώς.Το κυριότερο απ'όλα είναι ότι κατέληξα στο συμπέρασμα οτι οι γυναίκες είναι το πιο μπερδεμένο πλάσμα στον κόσμο.
Δεν ξέρουν τι θέλουν,αν το θέλουν και πως το θέλουν.Πάντα κάτι τους φταίει και ρίχνουν όλο το φταίξιμο πάνω μας.
Γιατί όμως όλο αυτό; Είναι αποτέλεσμα κακών εμπειριών τους ή είναι πραγματικά αποτέλεσμα άγνοιάς τους;Γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν;
Λέμε εμείς οι άντρες για παράδειγμα: Γουστάρω την τάδε γιατί ειναι μου.άρα,έχει κωλά.. και μαζί με όλα αυτά έχει και καλό χαρακτήρα..Σταράτα πράγματα..
Από την άλλη οι κοπέλες πάντα ψάχνουν τον πρίγκηπα των ονείρων τους και ακόμα και αν αυτός δεν έρθει και βρεθεί κάποιος μίζερος εκεί,θα αρχίσει έπειτα από καιρό να τα ακούει και να βγαίνει ως δια μαγείας σκάρτος..Από την άλλη,αυτές που δεν ψάχνουν τον πρίγκηπα,απλά ψάχνουν για ξεπέτες...Αυτές είναι οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν..Και όταν προσπαθείς να τις κρατήσεις συνήθως τρως τα μούτρα σου..Όπως και να χει πάντα θα πρέπει να κρατάμε μια πισινή μαζί τους.
Το να δεθείς με ένα άτομο στην αρχή φαντάζει σαν κάτι μαγικό,τρομερό,τεράστιο,τέλειο κτλ. όταν δεθείς όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην φας τα λεγόμενα "σκατά".
Είτε ο ένας,είτε ο άλλος πάντα απογοητεύει το ταίρι του..Περιμένω τις απόψεις σας. Νick Cooze